MULTIPLANK (Duoplank)

De multiplank vloer, ook wel duoplank of combiplank genoemd, is een samengestelde houten vloer welke bestaat uit een toplaag van massief hout van 4 of 5 mm en een onderlaag van multiplex van 12 of 15 mm. Dit vormt samen een stabiel product waarbij ‘werken’ nagenoeg uitgesloten is. De duoplank is dus geschikt voor vele toepassingen. Denk hierbij aan eiken vloeren in brede kamers en houten vloeren die zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling.

Stabiele en hoogwaardige kwaliteit

Duoplanken zijn stabiel en kwalitatief hoogwaardig en daarom geschikt voor de particuliere consument en voor een projectmatige vloer. Een duoplank is een goed alternatief op een massieve planken vloer, het heeft een vergelijkbare levensduur.

Nog een voordeel van de duoplank is dat er sprake is van verantwoord houtgebruik, omdat er een hoog rendement uit de boom wordt gehaald door de techniek die gebruikt wordt. In deze tijd van duurzaamheid is dit vaak een belangrijk punt voor onze klanten. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos bij deze prachtige plank. Kies voor speciale behandelde vloeren zoals geschaafd, geborsteld, bezaagd, geschuurd, verouderd of gerookt.

Professioneel leggen en renoveren van parket en houten vloeren
Schuren en leggen van houten vloeren en parket | Vloerenbedrijf Bezema
Vraag over houten vloeren?
Binnen 1 dag antwoord.